diverse leuke
knutselpakketten

Een knutselpakket is een uitgebreid pakket met daarin alle benodigdheden voor een leuke creatieve activiteit die je met kinderen samen kan doen. Zelfs verfschorten, placemats, kwasten, lijm, scharen etc. worden meegeleverd.

Je hoeft dus helemaal niets aan te schaffen! Elk knutselpakket heeft een uitgebreid stappenplan zodat je de kinderen goed kan begeleiden. Het gemaakte product mogen de kinderen hebben. De overgebleven materialen worden weer teruggegeven aan Feest voor boefjes. Elk pakket is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Er is geen maximumleeftijd aan verbonden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de knutselpakketten hieronder!

terug

Pollepelstokpoppen

 

Met een pollepel kan je roeren door de soep… maar je kan er ook hele leuke stokpoppen van maken. Je kan de pollepel in elke kleur verven die je mooi vindt. Met vilt in allerlei kleuren maak je een outfit. Gebruik wol en sterke lijm om jouw pop ook haar te geven en ontwerp het gezicht. Ideeën zijn eindeloos! Krijg jij al zin om te beginnen?

 

 

€ 12,50 per kind

bestel

Sieradendoosje of schatkistje versieren

 

Je krijgt een houten doosje (met of zonder sluiting) dat je zelf mag versieren. Mozaïeksteentjes en knopen in allerlei kleuren, sterke lijm en vrolijke plakdiamantjes worden meegeleverd. Wil je het doosje eerst verven? Dan is dit ook geen probleem, er is keuze uit 12 kleuren! Weet jij al wat je in het doosje gaat bewaren?

 

 

€ 12,50 per kind

bestel

T-shirt versieren

 

Versier je eigen T-shirt met textielverf en textielstiften. Je krijgt een wit T-shirt dat je zelf mag gaan versieren. In het pakket zitten zes verschillende kleuren textielverf en tien verschillende kleuren textiel stiften. Met de speciale stof- schaar kan je leuke rafels in je
T-shirt knippen. Je maakt een uniek T-shirt, want van jouw
T-shirt bestaat er maar één!

 

€ 10,- per kind

bestel

Puzzel maken

De meeste kinderen houden van puzzelen. Maar hoe leuk is het om je eigen puzzel te maken? Je krijgt een lege witte puzzel van 30 stukjes (A4 formaat) die jij zelf mag versieren. Je maakt eerst een schets en gaat daarna op de puzzel aan de slag. Met potloden en viltstiften maak je hierop een eigen ontwerp. Ook erg leuk om zo’n puzzel cadeau te doen!

 

 

€ 7,50 per kind

bestel

3D Schilderij maken

 

Een schilderij is extra bijzonder als je het zelf gemaakt hebt! Ontdek wat je allemaal kan. Er is verf in wel 12 verschillende kleuren. Schilder eerst een mooie achtergrond en ga daarna buiten op zoek naar steentjes, schelpjes of takjes. Dit lijm je op je schilderij. Met glitters, mozaïek, knopen, veertjes en diamantjes maak je het schilderij speciaal!

 

 

€ 12,50 per kind

 

Kartonnen pop maken

 

Bij deze activiteit krijg je een lege platte kartonnen pop. Je ontwerpt een gezicht en een outfit. Werk met gekleurd papier, met verf of met stiften. Maak haren of een baard van wol. Wordt het een stoere piraat, een prinses of een agent? Je kan het bij deze activiteit helemaal zelf bedenken!

 

 

€ 7,50 per kind

bestel

bestel